Under The New Normal, Mitä uusia menetelmiä tarvitaan Transformation Kiinan Construction Machinery?

- Jun 12, 2018 -

Under the new normal, what new methods are needed for the transformation of China's construction machinery.jpg


Kiinan talouden "uusi normaali" sisältää useita näkökohtia. Ensinnäkin valmistusasteen osuus uudessa normaalissa vähenee merkittävästi tulevaisuudessa ja palvelualan osuus kasvaa merkittävästi. Toiseksi, kulutus edistää kysynnän kasvua. Kolmanneksi tekniikan kehittyminen ja innovointi on tullut menestyksen avain; Neljänneksi Kiinan investoinnit BKT: hen olivat viime vuosina 40-50 prosenttia, paljon korkeammat kuin kehittyneet maat 15-20 prosenttia. Jos investointiosuus laskee alle 30%, rakennuskoneiden kokonaiskysyntä heikkenee edelleen.


Viime vuosina Kiinan rakennuskoneiden ja -laitteiden rakentaminen on ollut vakavasti puutteellista, ja aika on vain noin 30 prosenttia huippukaudesta. Maailmanlaajuisesta näkökulmasta alan tilanne on erittäin vakava. Tulevaisuudessa monet yritykset voidaan poistaa tai poistaa automaattisesti.


Miten Kiinan rakennuskonealan olisi sopeuduttava nykyiseen taloudelliseen tilanteeseen? Yritysten on ensin parannettava teknisiä innovaatioita ja tuotteiden laatua. Sen laatu ei tarkoita pelkästään tuotteen "kolmen takuun" laatua vaan myös käytettyjen koneiden arvoa. Toiseksi on tarpeen lisätä brändin vaikutusta. Jokainen merkki vastaa eri asiakkaita. Asiakaskunnan vakaus on yrityksen vakauden indeksi.


Tällä hetkellä teollisuusyritysten muutos voidaan jakaa kolmeen ryhmään: Ensinnäkin liiketoiminnan muutos. Tähän sisältyy toimialojen väliset siirtymät, alan ketjun laajennukset, yksinkertaisten valmistajien integraatio edistyksestä tuotantoon ja palveluihin sekä liiketoimintamallien uusiminen yhdistettynä sähköiseen kaupankäyntiin. Toiseksi, markkinoiden muutos. Kansainvälistettyihin toimiin kuuluu rakennuskoneiden kilpailukyvyn parantaminen globaaleilla päämarkkinoilla. Kolmanneksi, johdon muutos. Parantaa oman tuotemerkinsa merkitystä, kansainvälistää toimintojen hallintaa ja valvontaa. Miten rakennuskonealan yritykset voittavat vaikeudet ja löytävät tien ulos? On tarpeen käyttää strategioita koko yrityksen kehityksen ohjaamiseksi; tuotesuunnittelu on todellinen ydin; ja jälkimarkkinat tulevat kasvupisteeksi.


Yhtiön keskeinen kilpailukyky on avain sen kestävään ja vakaaseen kehitykseen. Sen sisältö sisältää neljä näkökohtaa: Ensinnäkin se vahvistaa sen kykyä johtaa tai luoda markkinoita. On välttämätöntä kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja ohjata asiakkaita käyttämään uusia laitteita tuotteiden hinnoittelua varten. Toinen on parantaa alkuperäistä innovaatiokykyä ja suunnitella yksilöllisiä ja räätälöityjä tuotteita. Kolmas on resurssijärjestelmän integraation kyky integroida yrityksen toimitusketju tehokkaasti ja nopeasti. Neljänneksi, koko elinkaari ja monipuoliset palvelut. Yhtiön pre-sales-, sales- ja jälkimyynnin täysi-elämän kiertokulku on aloitettava tarjotakseen palveluja asiakkaille. Asiakkaiden on ajateltava palveluyrityksiä, joita he eivät voi ajatella.